Марина Змеева има спешна нужда от кръв
Марина Змеева има спешна нужда от кръв / Държавна опера Бургас
Балерината от Държавна опера Бургас Марина Змеева има спешна нужда от кръв, тъй като снощи е претърпяла тежка катастрофа и в момента се намира в болницата в Русе. Необходими са й кръводарители от кръвна група А (-).
За съжаление няма единна кръвна банка и по тази причина може да се дари кръв само в Русе, Велико Търново и Плевен. От балета на бургаската опера биха могли да откарат всеки, който би могъл да помогне, до някой от кръвните центрове в тези градове.

Молбата към всички желаещи да помогнат е да се свържат на лични съобщения с този адрес: https://www.facebook.com/OperaBurgas/.
„Марина Змеева е едно от най-милите момичета, които познаваме. Всеки един служител на бургаската опера споделя симпатиите си към нея. Тя е човек, на който разчитаме дори в организационни дейности; поела веднъж ангажимент е немислимо да не доведе нещата до край.

Марина е преподавател по балет в няколко балетни школи, на представления на бургаската опера нейни ученички и родители винаги я обсипват с цветя в знак на уважение“, пишат от ръководството на операта.