Три катастрофи в Благоевградска област за броени часове
Три катастрофи в Благоевградска област за броени часове / Dariknews.bg, архив

Три катастрофи са станали на територията на област Благоевград днес за броени часове, иформираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Около 13:45 часа в района на гоцеделчевското село Мусомище е станало ПТП между три леки автомобила. 24-годишна шофьорка, неспазвайки необходимата дистанция от спиращ в този момент пред нея автомобил, се удря в задната му част. Вследствие на инцидента колата отскача и се удря в друг автомобил.

Нанесени са сериозни материални щети, а с леки наранявания е една от пътничките - 51-годишна жена от Гоце Делчев. След извършен медицински преглед, тя е освободена за домашно лечение.

Малко преди 15:00 часа в района на полигона в Благоевград също е станала катастрофа между три леки автомобила. Няма пострадали лица, поясняват от полицията.

ПТП между товарен автомобил, лекотоварен и лек автомобил е станало и към 15:15 часа на пътя между Симитли и село Градево, а до освобождаване на пътното платно движението на МПС бе спряно. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали шофьорите на трите автомобила. Нанесени са значителни, материални щети.

Катастрофата предизвика километрични опашки от автомобили, които чакаха с часове.