Савеклиева: Жените са достойна конкуренция на мъжете
Савеклиева: Жените са достойна конкуренция на мъжете / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка, архив

Благоевградският депутат и областен лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева вдигна наздравица с нежната част на медиите в града.

"Жените са достойна конкуренция на мъжете в управленските среди. В съвременния свят дамите спокойно могат да са водеща фигура във вземането на важни решения, както за семейството, така и за важни политически въпроси. Когато една жена е обичана и щастлива, тогава тя е и много ползотворна. Всяка жена трябва да има самочувствие, а самочувствието и увереността го дава семейството. За мен това е било най-важният критерий за всичко което правя, моята любов", заяви Савеклиева.

"Жените сме по- емоционални, преживяваме нещата по-дълбоко и всичко, което правим, минава през сърцето ни. Тогава нещата се получават най-добре", убедена е Савеклиева.

На днешния празник Савеклиева пожела на всички дами да бъдат обичани, желани и щастливи, а половинките им да не са мили сам един ден в годината.

"Пожелавам на дамите да правят всичко с ентусиазъм, да получават подкрепата на близките и любимите си хора, да бъдат винаги любимата жена в очите на един мъж", пожела народният представител.