Локо Сф се отказа от кратък лагер в Благоевград
Локо Сф се отказа от кратък лагер в Благоевград / снимка: Gong.bg

Дали Локо Сф да не отиде на кратък лагер в Благоевград, умуваха днес шефовете на клуба, предвид лошите атмосферни условия в столицата и тежките терени. В крайна сметка проверка на обстановката в по-южния град показа, че и там игрищата не са в по-добро състояние и няма смисъл от преместването на отбора за няколко дни.

Локомотив ще се готви в домашни условия, като ще тренира от 15 часа всеки ден, без събота, когато заниманието е от 10 часа. В неделя тимът ще отиде на традиционния си лагер в Царско село, а в понеделник от 18 ч. на „Васил Левски” е първият шампионатен мач през пролетта – срещу Монтана.

В днешното занимание се включи и президентът на клуба Николай Гигов. Всички, които имаха болежки вече са на линия без по-сериозно контузеният Дарко Савич. За днешната тренировка закъсня Юсеф Идриси, чийто полет от Франция пристигна по-късно. Жълтата карта на мароканеца се очаква да пристигне утре, а също в „Надежда” да пристигне документ от ЦСКА, свързан със Саидходжа. След като стане това, те ще бъдат картотекирани в отбора и се очаква да бъдат готови за първия официален мач.

Днес пък в БФС бяха регистрирани с картотеки другите двама нови в състава – Джемал Джонсън и Йордан Върбанов.