Георги Васев: Всички жители на Благоевград и общината са важни за мен, те са важни за ВМРО
Георги Васев: Всички жители на Благоевград и общината са важни за мен, те са важни за ВМРО / снимка: Дарик - Благоевград, архив

„От срещите с хилядите жители на община Благоевград, ние разбрахме, че всяка дума ще бъде запомнена и в удобен момент напомнена. Това ни задължава да говорим неща, които трябва и можем в един по-късен етап да изпълним“, категоричен е кандидатът за кмет на Благоевград Георги Васев.

„Времето прекарано на спортната площадка, учителстването ми, фамилният бизнес, който вече 20 години управлявам, времето, в което бях председател, а след това и заместник председател на Общинския съвет Благоевград, създадоха у мен волята, отношението към хората на Благоевград, уменията и самочувствието, че мога да се справя с предизвикателството на кметството и управлението на Благоевград“, заяви областният лидер на ВМРО - Българско национално движение в Благоевград Георги Васев.

„През този период на съзнателния ми живот разбрах едно: Той, гражданинът, всички жители на Благоевград и общината са важни за мен, те са важни за ВМРО - Българско национално движение. Затова се явяваме на тези избори, защото сме убедени, че можем да бъдем полезни на хората на този град. Ние гарантирам, че чрез мен, чрез всички хора от листата на ВМРО-Българско национално движение, жителите на Благоевград ще имат реално представителство в органите на местното самоуправление. Ние ще бъдем техни пълномощници в управлението“, обяви Васев.

"Нашата организация се задължава да превърне ОбС Благоевград в работещ местен парламент, а не в бизнес представителство, което да обслужва определено лични корпоративни интереси. На това трябва да бъде сложен край. Единствената „корпорация“, която трябва да обслужва Общинският съвет е Община Благоевград. Всякакви други своеволия ще бъдат стопирани в зародиш. Идеята на местното самоуправление е гражданите да имат възможност да влияят пряко при взимането на решения. Това може да се случи, само ако се изберат хората, които обслужват интересите на гражданите“, категоричен е кандидат-кметът на Благоевград Георги Васев.

„ВМРО-Българско национално движение вече четвърти мандат доказва, че е спирачка за корумпираните и предлага решения, които са в интерес на хората. Ето защо аз не се съмнявам в подкрепата на гражданите. Ние говорим на разбираем за хората език, не красив, но истински“, каза Васев.

„Аз, като кандидат за кмет и водач на листата, и моите колеги сме близо да проблемите на всички, познаваме проблемите и на пенсионера, и на младежа, и на хората на активния труд, на самотната майка, на изпадналия в невъзможност безработен, на бизнеса, на всички. Ние предлагаме управление за хората, от хората, чрез хората“, заяви областният лидер на ВМРО - Българско национално движение.

„Не се съмнявайте, ВМРО-Българско национално движение има достойна за вашата подкрепа програма, защото сме я писали заедно с вас, жителите на Община Благоевград. Затова сме напълно убедени, че това е програмата на хората на Благоевград. Ние сме за честно и открито административно управление, управление от професионалисти, а не партийни функционери. Надявам се, че на 23 октомври гражданите, ще изразят своята подкрепа с бюлетина номер 17“, апелира кандидатът за кмет на Благоевград Георги Васев.