Дариха от името на Борисов 7000 лева
Дариха от името на Борисов 7000 лева / Пресцентър

ГЕРБ - Белица дари средства на двама свои съграждани, нуждаещи се от спешно лечение. Така организацията изпълни поетия преди време личен ангажимент от председателя на партията Бойко Борисов да се помогне на двамата жители на Белица, изпаднали в нужда.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева връчи от името на Борисов 3000 лв. на Атанас Пундов и 4000 лв. на Али Реджеп.

Атанас Пундов е пострадал след тежка катастрофа и средствата са нужни за спешна операция, с която ще се избегне ампутация на крака на младия мъж. Али Реджеп се нуждае от лечение на гръбначния стълб, като дарението от ПП ГЕРБ ще се изразходва за рехабилитация.

"Когато поемем ангажимент, ние го изпълняваме. Най-важното за човека е здравето, то е безценно, пожелавам ви да сте живи и здрави и повече да не се сблъсквате с такива тежки проблеми", обърна се към двамата Даниела Савеклиева.

Али Реджеп и Атанас Пундов благодариха за подкрепата и проявеното разбирането от председателя на партията Бойко Борисов.

Общинският координатор на ПП ГЕРБ - Белица Иван Стойчев благодари от името на организацията в Белица за оказаната помощ към техните съграждани.