13 автобуса от Пиринско пътуват за митинга на Атака
13 автобуса от Пиринско пътуват за митинга на Атака / netinfo
13 автобуса, 2 микробуса и около 12 леки коли с членове и симпатизанти на Атака от Пиринско ще отпътуват за митинга в София, който ще се проведе днес.

"По три автобуса ще отпътуват от Сандански, Гоце Делчев, Петрич и Благоевград, като има вероятност в Благоевград да се увеличат на 4", каза за Дарик областният координатор на партията Огнян Тетимов.

Според него Благоевградският регион е един от най-активните, като за миналата година автобусите са били 6, а сега са двойно повече. "Дори и в последния ден при нас се записаха още 12 човека за митинга", каза още той за Дарик.

Протестното шествие ще започне пред Националния дворец на културата в София от 13.00 часа, като ще премине през бул."Витоша" и ще завърши пред храм "Ал. Невски".

"Не очакваме никакви сблъсъци, тъй като нашите прояви са добре организирани. Във всеки автобус има по двама отговорници, а ще разполагаме и с охрана", информира още Огнян Тетимов.

"Петричаните ще излязат с лозунг "Долу турско-мафиотската власт. Правителство само от Българи" и "Трябва ни нов Трети Март", допълва още той.