С нестихващи аплодисменти и възгласи "Браво, Лили" пазарджишката публика посрещна примата на българската естрада Лили Иванова, която от доста години не е идвала на местна сцена.

БТА

Почитатели ѝ препълниха най-голямата спортна зала в Пазарджик - "Васил Левски", която е с капацитет от 1500 места. Колегите ѝ Благовест и Светослав Аргирови също бяха дошли в града специално за грандиозното шоу.

Лили Иванова покори сърцата на публиката в Пловдив (СНИМКИ/ВИДЕО)

Близо час и половина многобройните почитатели на нейното изкуство слушаха любимите си песни и почти през цялото време бяха изправени на крака. Шоуто започна с песента "Без контрол", а вечните  хитове "Детелини", "Панаири", "Щурче", "Ветрове" и "За тебе бях" накараха пълната зала да запее.

БТА

Момиченце успя да се качи на сцената и поднесе роза на българската естрадна прима. "Много си красива", възкликна Лили Иванова, приемайки цветето. По време на концерта тя три пъти слиза, за да се поклони отблизо пред възторжената си публика.



"Благодаря ви, бяхте невероятни!". С тези думи и поклон приключи концерта си в Пазарджик Лили Иванова. На сцената заедно с нея бяха музикантите от "Li Orchestra" са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов - на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара - Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.



Националното турне на Лили Иванова, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Пазарджик през октомври примата ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград.

БТА

БТА

През ноември Лили Иванова ще бъде на сцените в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец".
БТА