/ БТА
Видин аплодира изпълненията на примата на българската естрада Лили Иванова в препълнената зала „Фестивална“ тази вечер. Голямата българска певица се раздаде и пя от сърце и душа пред публиката в дунавския град. На сцената тази вечер във Видин с иконата на българската поп музика излязоха музикантите от "Li Orchestra" - Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни и перкусии, и LaTiDa - беквокали.

БТА

Живата легенда на българската естрада изпя много от своите хитове, които са любими на публиката. Многократно почитателите на Лили Иванова я аплодираха, пяха с нея и скандираха името й.

БТА

Видин е осмия поред  град, в който Лили Иванова изнася концерт от своето Национално турне, на което БТА е медиен партньор. В турнето са включени 30  града с общо 31 концерта. Първият концертът бе в Кубрат на 14 април и турнето ще завърши на 4 декември в столицата в зала „Армеец“, съобщават в официалния сайт на певицата за турнето. 

Следващият й концерт от Националното турне е на 24 юни във Велико Търново.
БТА