Тръмп ще приеме резултата от президентските избори, ако ги спечели
Тръмп ще приеме резултата от президентските избори, ако ги спечели / БГНЕС

Републиканският кандидат за Белия дом Доналд Тръмп каза, че ще приеме резултата от президентските избори, ако ги спечели, или ако резултатът е ясен, но си запазва правото да го оспорва, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Мадона обеща орален секс за всеки, който гласува за Клинтън (ВИДЕО)

"Искам да обещая и обещавам на всички мои избиратели и поддръжници, и на всички хора в Съединените щати, че напълно ще приема резултатите от тези велики и исторически президентски избори", каза той на митинг в Охайо, направи пауза и добави "ако спечеля".

Клинтън е победител в последния предизборен дебат? (ВИДЕО)

Минути по-късно той продължи: "Ще приема ясен резултат от изборите, но си запазвам правото да оспорвам и да задействам съдебна процедура, ако резултатът е съмнителен", предаде Франс прес.

Еминем записа песен, в която се изказва остро срещу Доналд Тръмп

В дебатите снощи със съперничката си Хилари Клинтън Тръмп отказа да отговори дали ще приеме евентуално поражение от нея. "Ще ви кажа като му дойде времето. Ще ви държа в напрежение", каза той.

Клинтън веднага заклейми позицията му с думите: "Това е ужасяващо", напомня ДПА.

Междувременно американската министърка на правосъдието Лорета Линч разби на пух и прах твърденията на републиканския кандидат за Белия дом Доналд Тръмп, че президентските избори в САЩ могат да бъдат фалшифицирани в полза на Хилари Клинтън, предаде Франс прес.

Тръмп размахва плашилото на фалшифицирани избори

"Смятаме, че е много трудно някой отвън да промени резултата. Имаме голямо доверие в нашата избирателна система", каза Линч вчера в Рим в отговор на въпрос за изявленията на Тръмп в дебатите с Хилари Клинтън тази седмица.

Източник: БТА