Баскетболната суперзвезда Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Калифорния. Смъртта му шокира целия свят. Петкратният шампион в NBA загина заедно с 13-годишната си дъщеря.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday B.B I Can’t believe you are 3 already! We love you little mamacita

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on


Първоначално новината беше съобщена от TMZ, които написаха, че е пътувал с поне трима души в частния си хеликоптер, който е започнал да губи височина и  избухнал пожар. Впоследствие се оказа, че хората на борда са били 9.
 
И докато тече разследване какво точно се е случило, за да се стигне до фаталния край, се оказа, че фен на Коби е предрекъл смъртта на идола си преди цели 7 години, пишейки в Twitter. Вижте в канала "Уеб Цитати" във vbox7:
 

Текстът е написан на 13 ноември 2012 г. и предрича, че Коби ще загине в катастрофа с хеликоптер. За разлика от Facebook и Instagram няма как публикацията да е подменена и фалшифицирана.
 

"Кой си ти и как предсказваш бъдещето", "Какво те накара да направиш това предсказания като начало", питат потребители на Twitter. "Стига, бе! Не може да е истина", е последният туит на пророка.