/ БГНЕС
Двама бивши американски президенти се срещнаха в Кенебънкпорт, в щата Мейн, но те не бяха баща и син, а републиканец и демократ - някогашни съперници, предаде Асошиейтед прес.

Бил Клинтън посети семейство Буш в Хюстън (СНИМКА)

Бившият президент демократ Бил Клинтън посети бившия президент републиканец Джордж Буш баща в къщата му в Кенебънкпорт, на атлантическия бряг.

На погребение с усмивки: Мелания Тръмп със семействата на Буш, Обама и Клинтън (СНИМКИ)

В Туитър бяха качени снимки, на които 41-ият и 42-ият президент са заедно в дома на Буш баща. Клинтън пресече плановете на Буш за преизбиране през 1992 г., но и двамата бивши президенти Буш - бащата и синът, сега са приятели с Клинтън, посочва АП. На едната снимка се вижка как Буш показва на Клинтън чорапите си с неговия лик.
На друга освен двамата бивши президенти е и куче, настанило се в краката им - новият "член на семейството" на Буш, лабрадорът ретривър Съли. 94-годишният Буш е любител на кучета и получил Съли за помощник от организацията America VetDogs, която обучава кучета помощници.
Съли може да отваря врати и да пренася предмети, "но преди всичко ще бъде чудесен приятел" на бившия президент, заяви пред АП неговият сътрудник Евън Сисли.
БТА