Жестока охрана за мача на звездите на НХЛ
Жестока охрана за мача на звездите на НХЛ / netinfo
Утре от 3:30 часа сутринта започва мачът на звездите между Източната и Западната конференция на НХЛ. Двубоят ще бъде с жестоки мерки за сигурност. Билетите за срещата свършиха още в началото на ноември.

Станаха ясни стартовите състави на двата отбора. Те бяха избрани от феновете, които участваха в гласуването в сайта на НХЛ.

За Източната конференция ще започнат на вратата Раян Милър (Бъфало Сейбърс), в защита Браян Кембъл (Бъфало Сейбърс) и Шелдън Съри (Монреал Канейдиънс) и в нападение Сидни Кросби (Питсбърг Пингуинс) Александър Овечкин (Вашингтон Кепитълс) и Даниел Бриер (Бъфало Сейбърс). Треньор на Изтока е Линди Ръф (Бъфало Сейбърс), за който това е второ участие в мача на звездите.

В стартовия състав на Западната конференция за вратар бе избран Роберто Луонго (Ванкувър Канъкс), защитници са Скот Нидермайер (Анахайм Майти Дъкс), Никлас Лидстрьом (Детройт Ред Уингс), в атака ще бъдат Джо Сакич (Колорадо Авеланч), Джо Тортън и Джонатан Чечуу (Сан Хосе Шаркс). Треньор на Запада е Ранди Карлайл (Анахайм Майти Дъкс), за който това е първо участие в мача на звездите на НХЛ.

.

Мачът ще се играе в залата на Далас Старс "Америкън Ерлайнс"