ВИДЕО: Стойчо Младенов: Очаквайте по-добри дни за ЦСКА
ВИДЕО: Стойчо Младенов: Очаквайте по-добри дни за ЦСКА / Gong.bg

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов увери, че очаква по-добри дни за отбора. Той не пожела да коментира от къде черпи оптимизма си по този въпрос, но заяви, че има своите съображения. Той допълни още, че няма реваншизъм в мача срещу Лудогорец. Младенов призна, че е отнел капитанската лента на Иван Бандаловски, но не е изгубил доверието си към него, като не пожела да разкрие допълнителни подробности.

„Очаквам труден мач в Разград. Всичко обаче зависи от изпълнението на двата отбора. ЦСКА винаги е фаворит в такива срещи, от нас се очаква победа. Няма нотка на реваншизъм в гостуването ни. Загубата в Разград от миналия сезон няма да ни повлияе преди срещата. Не искам да коментирам изказванията на Лудогорец относно главния рефер, аз също имам мнение, но за рефера ще говоря след срещата в Разград”, каза Младенов.

Относно казуса с Мишел Платини Младенов заяви: „„Нямам притеснения, че няма да може да бъде картотекиран. Надявам се, че това най-после ще се случи и ще мога да го използвам в предстоящия двубой. Няма основание той да не получи правото да играе", допълни Младенов.

“Убеден съм, че нещата в ЦСКА ще се подобрят. През първите три двубоя и след тях напрежението в отбора беше огромно и ескалираше на моменти. Това, че можем да разчитаме на новите футболисти, но вярвайте ми идват по-светли дни за ЦСКА. „Следващата и по-следващата седмица ще започнат да се случват хубавите неща. Още в началото на шампионата апелирахме към феновете да бъдат по-търпеливи. Сега във всяко отношение ще настъпят по-добри дни. Нямам конкретна информация, но самият факт, че имаме възможност да коригираме много елементи от нашата игра ми дават поводи да смятам, че нещата ще се подобряват. Също така ще имаме възможността да направим и корекции през зимния полусезон, които ще ни позволят да постигнем това, което се очаква от нас", заяви Младенов.

Специалистът призна, че през лятото е имал примамлива оферта от катарски отбор, а преди няколко кръга е получил и от Саудитска арабия, но не е приел, тъй като има ангажименти към „червените“.