Виденов: До две-три седмици ще съм в много добра форма
Виденов: До две-три седмици ще съм в много добра форма / netinfo
Един от най-добрите български баскетболисти Филип Виденов се завърна в България, след като записа престижно участие в Лятната лига на САЩ с екипа на Ню Орлиънс Хорнетс. Часове, след като кацна в София, той сам пожела да замине за Полша със съотборниците си от националния отбор, където ще се изиграят две контролни срещи утре и в неделя.

„Вчера късно следобед пристигнах. С почти никого не съм говорил, нямам никакви впечатления. Със сигурност организацията е малко по-различна от преди, повече респект има към треньорския състав и към всичко явно,” заяви Виденов.„Честно казано италианския и сръбския отбор не ги знам за какво става въпрос, аз за нашия не знам. Но шансове винаги има, надявам се да ги оползотворим, имаме добър треньор.”

„Бъдещето ми не е ясно, но ще играя все някъде,” с усмивка заяви Филип. „Аз си тренирам цяло лято, сега в САЩ също бяха сериозни тренировките. Сигурен съм, че след една-две седмици ще бъда в много добра форма. Физически съм добре, мога да се включа още в тези два мача.”

Подробности за престоя на Филип Виденов в Лятната лига можете да чуете в интервюто му.