Виданов: Вихрен ми отвори вратите за ЦСКА
Виданов: Вихрен ми отвори вратите за ЦСКА / Gong.bg
Футболистът на ЦСКА и младежкия национален отбор Павел Виданов получи разрешение от Димитър Пенев да разговаря с журналистите след края на мача между дублиращите отбори на ЦСКА и Ботев Пловдив. Вторият отбор на „червените” спечели с 2:0, а Виданов записа пълни деветдесет минути.

След двубоя десният бек заяви, че вече се чувства добре, след като в последно време го мъчи травма в коляното, заради която пропусна проверките на младежкия национален отбор срещу Гърция и Македония и гостуването на ЦСКА в Пловдив тази неделя.

Младият футболист е уверен в силите и възможностите си и според него, ако му се дава повече шанс за изява, може и да заиграе като титуляр в тима на Димитър Пенев дори и на непривичния за него пост ляв бек.

По повод събитията от лятото около клуба, и въпреки това тимът е лидер във временното класиране, Виданов заяви: „Това е ЦСКА”.

Младият футболист е убеден, че всички в отбора ще се постараят да задържат първото място и след серията от трудни мачове, които предстоят на „армейците”. Според него тези отбори играят футбол и ще се получат интересни мачове.

„Периода, които изкарах във Вихрен Сандански ми отвори вратите отново да се върна в ЦСКА. Там ми дадоха шанс да докажа какви качества притежавам. Сега трябва да направя същото и тук”, заяви Виданов.

На въпрос, как се работи с най-успелия треньор, Виданов сподели, че „чувството е страхотно”: „С него винаги има настроение. Той има толкова голям опит, придобит през годините и във всеки един момент знае как да реагира и да подходи към отбора и футболистите.”

За финал младокът заяви, че ЦСКА има сили с този отбор да вдигне 32-та шампионска титла през този сезон.