Венци Стефанов: Новият спонсор не иска от нас да си слагаме надпис отзад на гащетата
Венци Стефанов: Новият спонсор не иска от нас да си слагаме надпис отзад на гащетата / netinfo
Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри, че договорът с букмейкърската къща, която стана спонсор на Славия, е за една година с опция за продължаване за още три. Босът на „белите” отказа да назове финансовите параметри на договора.

„Спонсорът няма специално изискване към нас да поставим логото му отзад на гащетата си”, пошегува се в типичния си стил президентът на Славия. Той отново заяви, че парите от рекламния договор ще отидат изцяло за детско-юношеската школа на клуба.

По повод червения картон на Саша Симонович по време на мача с ЦСКА в събота Стефанов каза, че главният съдия в двубоя е бил подведен от своя помощник Георги Славов. „Този човек е доказан враг на Славия. Вече съм споменавал, че само той и Момчил Врайков от всички съдии директно са ни искали пари.”

„Наистина ситуацията с червения картон на Симонович беше спорна и можеше да се разреши по три начина – жълт картон за футболиста на ЦСКА, жълт картон за Симонович или червен картон за нашия футболист – и естествено съдиите избраха най-лошото за нас. Не мога да разбера защо се помага на грандовете. Например Евгени Йорданов падаше артистично все едно му е направена трепанация на мозъка и съдията веднага бързаше да вдигне жълт картон на нашите футболисти”, добави още Венцислав Стефанов.

Контузеният в двубоя с ЦСКА Ортега не тренира със своите съотборници днес като със сигурност ще пропусне следващите няколко мача на „белите”.