Стойчо Младенов: Няма да подценим Марек
Стойчо Младенов: Няма да подценим Марек / netinfo
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви на специалната пресконференция на базата в „Панчарево”, че „червените” в никакъв случай няма да подценят Марек в предстоящия мач в петък.

„Отборът ни се намира в добра форма, трябва да вдигнем настроението и да продължаваме с доброто представяне. Не трябва да се подадем на подценяването и да подходим сериозно, това разбира се е целта ни във всички мачове. Съжалявам, че в други срещи позволихме на подценяването да се появи”, коментира наставникът на „армейците”.

„В четвъртък ще бъде направен преглед на Удоджи и тогава ще имаме пълна яснота какво е неговото състояние, дали е на 100 процента готов. Вече започна да тренира, но продължава да бъде на индивидуален план. Ще трябва да видим дали ще можем да разчитаме на него за петък”, продължи „червеният” спец.

„Не искам да коментирам на този етап селекцията, ще дойде времето и затова, но по-късно.”

„В петък ще заложа на тези, които се намират в най-добра форма и които тренират най-добре”, добави той.

„Становището ми за мача с Ботев не е по-различно от това на феновете ни. Мисля, че „закритите врати” като наказание трябва да отпадне, но решенията не ги взимаме ние, взима ги Футболния съюз”, добави Стойчо Младенов.