Садъков: Не отиваме като обречени в София
Садъков: Не отиваме като обречени в София / plovdiv24.com
Старши треньорът на Локомотив Пд Аян Садъков призна, че отборът на ЦСКА е фаворит в утрешния мач между двата отбора в турнира за Купата на България.

„Гостуваме на един от грандовете и ни чака труден двубой. ЦСКА е фаворит, но ние не отиваме като обречени в столицата. Ще се опитаме да играем футбол, който да достави удоволствие, както на самите нас, така и на публиката”, коментира Садъков.

Той изрази надежда, че неговият отбор ще играе освободено психически, след като няма да се гонят точки в срещата с шампиона.

„Вярвам, че ще играем разкрепостено и ще успеем да разкрием истинските си възможности, както го направихме в няколко от мачовете за първенство. Надявам се да сме спокойни, тъй като няма да преследваме точки на всяка цена. Дано играчите ми успеят да се отърсят от напрежението, което се създаде около нашия клуб в последно време”, заяви още специалистът.

„Не се притеснявам за бъдещето си. Нормално е, когато един отбор не върви, треньорът да си отиде”, сподели Садъков.

Днес ще стане ясно дали Димитър Илиев ще може да вземе участие в мача срещу ЦСКА. Двубоят със сигурност пропуска наказаният Мартин Сечков.