Рамос вярва, че Бербатов ще остане в Тотнъм
Рамос вярва, че Бербатов ще остане в Тотнъм / netinfo
Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос е убеден, че звездата на тима Димитър Бербатов ще остане на Уайт Харт Лейн и след края на този сезон, твърди „Дейли Мейл”.

След отпадането от любимата на Рамос Купа На УЕФА, испанският специалист се е съсредоточил върху изграждането на отбора за следващия сезон, като в плановете му са залегнали сериозни промени.

Първото цел, която си е поставил наставника е да осигури дългосрочното оставане на Бербатов при шпорите. Хуанде ще гарантира на 27-годишния български национал, че ще бъдат похарчени сериозни пари за трансфери и с новите класни попълнения Тотнъм ще се бори за Топ 4 и място в Шампионската лига.

Бербо има договор с лондончаните за още две години, а желанието на Рамос е голмайсторът да преподпише за още две, като испанецът е сподели пред свой приятел, че вярва в оставането на българина въпреки интереса на Манчестър Юнайтед към него.

Въпреки слабия сезон, в който единственият хубав момент бе спечелването на Купата на лигата, самият Димитър Бербатов е възхитен от работата на Хуанде Рамос и вярва, че наставникът може да повтори успехите си със Севиля и като мениджър на Тотнъм.

Утре е българското дерби на Висшата лига, като шпорите и Бербатов гостуват на Манчестър Сити, където са съотборниците на Бербо в националния отбор на България Мартин Петров и възстановяващият се от контузия Валери Божинов.