Официално: Хуанде Рамос е мениджър на Тотнъм
Официално: Хуанде Рамос е мениджър на Тотнъм / netinfo
Вече официално Хуанде Рамос е новия мениджър на Тотнъм.

Вчера Рамос подаде своята оставка като треньор на Севиля, 24 часа след уволнението на Мартин Йол. Днес сутринта той се е сбогувал с играчите си в Севиля и незабавно е отлетял за Лондон, където е парафирал договора си.

„Клубът е радостен да обяви назначението на Хуанде Рамос за старши треньор на Тотнъм. Контрактът е до края на сезон 2010/11 година”, пише на официалния сайт на „шпорите”.

„53-годишният специалист идва от испанския клуб Севиля, където се превърна в най-успешния мениджър след като спечели 2 пъти купата на УЕФА, Суперкупата на Европа, Копа Дел Рей и Суперкупата на Испания. Той успя и да вкара отбора за пръв път в историята му в групите на Шампионската лига”, се пише още в официалното изявление на ръководството.

Самият Рамос също изказва радостта си от новото начинание, с което се захваща: „Винаги откакто съм започнал треньорската си кариера съм искал да работя в Англия”.

„Очаквам с нетърпение да срещна играчите. Това е отбор, с който всеки треньор би работил с удоволствие. Аз съм убеден, че имаме потенциал да постигнем велики неща заедно”.