Милан надцаква Барса и Реал за Бербатов
Милан надцаква Барса и Реал за Бербатов / netinfo

Милан е подготвил оферта за Димитър Бербатов, с която трябва да отмъкне нападателя под носа на Реал Мадрид и Барселона, твърди английският „Дейли Мейл”.

Вчера изпълнителният директор на росонерите Ариедо Браида заяви, че световните шампиони искат да привлекат нов голмайстор, като разкри, че това няма да е Дидие Дрогба, без да уточнява кой атакуващ футболист е трансферната цел на тима.

Бербо ще струва на Милан или на другите потенциални купувачи поне 20 милиона паунда, двойно повече от платените от Тотнъм на Байер Леверкузен през 2006 година 10,9 милиона.

Самият Бербатов иска да премине в отбор, който редовно участва в Шампионската лига, тъй като на 27 години все още не е ставал шампион, въпреки че е определян като един от най-талантливите нападатели в световен мащаб.

Мениджърът на шпорите Хуанде Рамос призна, че не знае дали капитанът на България ще играе на Уайт Харт Лейн и през следващия сезон, а благоевградчанинът даде ясен знак, че мисли за напускане, отказвайки да позира с новите екипи на тима.

Явно предвкусвайки сериозната финансова инжекция от продажбата на Бербатов, Рамос купи хърватската надежда Лука Модрич за 15 милиона паунда, а всеки момент се очаква да си осигури и подписа на крилото на бившия си тим Севиля Диего Капел.

Като фаворит за заместник на българина е сочен Самуел Ето’о от Барселона, а другият вариант към момента е Давид Вия от Валенсия.