Лъчезар Танев: И Стоичков прави грешки
Лъчезар Танев: И Стоичков прави грешки / netinfo
Мениджърът на голяма част от водещите ни футболисти Лъчезар Танев коментира решението на Христо Стоичков да се оттегли от Селта.

„При всички положения Христо би трябвало да преосмисли какво се е случило както в Селта, така и в националния отбор. Да си извлече необходимите поуки. Разбира се и той е допускал грешки. Няма нещо, в което едната страна да е 100 процента права, а другата да не е”, каза агентът.

„Той не е отишъл заради мен в Селта, аз го предложих там и се стигна до договореност. Какво мога да кажа? Смятам ,че неговото напускане е провокирано от някои неща, които не е момента да коментирам. Но при всички положения не бива да се срамува от представянето си. Сигурно имаха по-големи очаквания от него, а може би и той имаше други очаквания. Ако това не се покрива, по-добре да се получи, това което стана”, каза още Танев.

След края на младежката квалификация между България и Португалия (1:0) мениджърът сподели: „Би трябвало да сме доволни от представянето на нашия отбор. Тази гарнитура на Португалия винаги се класира за световни и европейски първенства. И това е една надежда, че в бъдеще ще имаме качествени футболисти.”