Ливърпул желае да удължи договора на Михайлов
Ливърпул желае да удължи договора на Михайлов / netinfo
Ръководството на английския гранд Ливърпул обмисля да удължи договорните си отношения с българина Николай Михайлов, съобщи за Гонг личният агент на играча Лъчезар Танев.

Вратарят в момента играе като преотстъпен за холандския Твенте, а договорът му с „червените” от Анфийлд е за още два сезона. В контракта съществува опция за продължаване с още две години.

„Ливърпул има опция за още две години, когато му изтече наемът в Твенте. Те имат желание да разговаряме още сега за подписването на този нов контракт. Това не е чак толкова спешно, нито за нас, нито за клуба. Дотогава има още две години. Ще направя необходимите разговори. Не сме говорили абсолютно конкретно, но има такива коментари от тяхна страна”, каза специално за Гонг Лъчезар Танев.

„Изключително съм радостен за неговото развитие. Той показа, че има качества, въпреки коментарите на хора, които не разбират от футбол и търсят сензацията, защото баща му е Боби Михайлов. Момчето отиде сам далеч от България и показа, че има необходимите качества. В Твенте са много доволни от Ники Михайлов. Разговарях със Стив МакЛарън, с когото се познаваме около трансфера на Рочембак в Мидълсбро. Той винаги ми е хвалил усърдието и качествата му”, завърши по темата Лъчо Танев.