Константин Баждеков: Жребият е средно добър
Константин Баждеков: Жребият е средно добър / netinfo
Изпълнителният директор по финансовите въпроси на Левски Константин Баждеков сподели от Нион, че жребият е средно добър. Шефът на „сините” присъства на тегленото, на което стана ясно, че във втория предварителен кръг шампионите ще играят срещу Тампере (Финландия) или Мурата (Сан Марино).

„Срещнахме се с представители на двата отбора, но информацията ни е много малко, защото те не бяха подготвени като нас. Доколкото разбрах са решили да си разменят домакинствата. Така че първият мач ще се играе в Сан Марино, а вторият във Финландия”, сподели за Гонг Баждеков.

„Стадионът на Тампере е около 17 хил. Има летище. Часовото време им е като нашето. Цените на по-скъпите билети са между 25 и 30 евро, а останалите между 10 и 15 евро. Тази вечер и в понеделник имат мачове от първенството.До 10 юли имаме срок да подадем информацията кои от двете възможни дати ще изберем, но преди това ще се консултираме със Стоилов и Сираков. Домакинството на Левски е на 7 или 8 август”, допълни изпълнителният директор на „сините”.

„Мисля, че жребият е средно добър, можеше и да е по-тежък. Ако Левски има амбициите да направи нещо голямо в Европа, не може да се страхува на този етап. От финансова гледна точка на този етап не могат да се очакват някакви големи приходи”, завърши Константин Баждеков.