Иван Бандаловски: Можем да победим Литекс
Иван Бандаловски: Можем да победим Литекс / netinfo
Настоящият футболист на Локомотив Сф и бивш на Литекс Иван Бандаловски си пожела успех срещу „оранжевите” в двубоя от 23-1 кръг на А група. Играчът разкри пред Гонг, че трансферът му при столичните железничари е крачка напред, като не скри, че се надява някой ден да заиграе в чужбина, както и да сложи националната фланелка.

„Чувствам се добре, както преди мач. Нормално. Това ще е много важна победа за нас, ако успеем да стигнем до нея. Нямам никакви лоши чувства към Литекс, те са ми дали пътя за футбола, така че там където съм ял хляб, не трябва да плюя. Благодаря им. Надявам се да изляза титуляр утре. Ще видим.”

„На трето място сме, по-добре се представяме от Литекс, въпреки че не ни провървя в последните мачове. За мен преминаването ми в Локо Сф е крачка напред. Литекс има много класни играчи, а най-добрите са Ивелин Попов и Станислав Генчев, но ако играем като отбор мисля, че няма да имаме проблем да победим. Ние също имаме класни футболисти”, добави Бандаловски.

„Слуховете за Стефан Грозданов и уволнението му идват само от една медия, която има тенденциозно отношение към нас. Не мисля, че е коректно от тяхна страна да плюят така по отбора и треньора.”

Младежкият национал коментира и появилите се слухове, че си е свалил гащите по време на двубоя срещу Вихрен: „Не, как ще си сваля гащите като играя мач? Това пак идва от „Меридиан мач”. Как да си сваля гащите, като играя?”

Иван Бандаловски не кри и че е суеверен: „Подстригах се 1-ви номер, за да ми тръгне по-добре.”

„Надявам се един ден да изляза в чужбина и да играя за националния отбор. Можем да се преборим за второто място. Левски, Славия и Литекс, това са нашите конкуренти в първенството, защото ЦСКА е много далеч”, завърши Бандаловски.