Хуанде Рамос се чуди с кой да се раздели – Бербо или Кийн
Хуанде Рамос се чуди с кой да се раздели – Бербо или Кийн / netinfo
Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос все още се чуди, с коя от звездите си да се раздели – Димитър Бербатов или Роби Кийн. Въпреки това наставникът на „шпорите” вярва, че тимът все пак ще може да се пребори и да се нареди сред първите четири тима в Англия.

Треньорът, заедно със своите играчи, се радва на хубавото слънце в Испания. В момента отборът се подготвя в иберийската страна за предстоящия сезон, далеч от всички слухове и напрежението породено от трансферния прозорец.

През последните дни най-много се говори за желанието на Манчестър Юнайтед към Димитър Бербатов, както и че Ливърпул иска да привлече Роби Кийн.

„Ще видим какво ще стане, но ние все пак говорим за двама много важни за тима играчи. Към момента те са с нас, но каквото и да се случи важното е да имаме добър състав, с потенциал”, сподели наставникът на „шпорите”.

„В Тотнъм има ясна политика относно закупуването и продаването на играчи. Идеята е да се подписва с млади футболисти”, сподели Хуанде Рамос, като в подкрепа на думите е закупуването на Лука Модрич и Джовани дос Сантос.

Хуанде Рамос обясни също така, че е реалист и че трудно би могъл друг отбор да се вмести сред Голямата четворка – Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Ливърпул, но все пак неговият тим ще се бори точно за това през следващия сезон.