Футболни съпруги се пуснаха във Фейсбук-конкурс
Футболни съпруги се пуснаха във Фейсбук-конкурс / netinfo

Три футболни съпруги се впускат в битка във Фейсбук-конкурс. Половинката на доскорошния халф на ЦСКА и Литекс Христо Янев Бистра, бившата жена на слависта Богомил Дяков Ина и приятелката на вратаря от Локо Пловдив Петър Денчев Неделина ще спорят за приза Лице на Photo Page, споделиха организаторите пред Гонг.

Бистра Янева, Ина Дякова и Неделина Николова са само три от известните красавици, заявили участие в проекта на страницата за фотография и фотосподеляне Photo Page.

„Заедно с нашите партньори, сред които са известна модна агенция, водеща мебелна фирма, верига бутици, италианска марка за грим и студио за красота, ще подарим на победителката специална фото сесия. Всички участнички ще бъдат обявени на 1 февруари”, добавиха създателите на конкурса.

Трите футболни съпруги не за пръв път се пускат в подобен проект. Бистра Янева грее от билборди, рекламирайки марка цигари. Ина пък наскоро бе избрана за лице на модна марка. А Неделина, вероятно бъдещата съпруга на новия вратар на „смърфовете” Денчев, успешно се изявява като фотомодел.

Бистра Янева

Неделина Николова

Ина Дякова