Домовчийски срещу Ливърпул на 22 юли
Домовчийски срещу Ливърпул на 22 юли / netinfo
Валери Домовчийски ще се изправи срещу Ливърпул на 22 юли, когато неговият Херта посреща петкратния европейски шампион за приятелска среща.

Двубоят ще бъде от 20:45 часа българско време и ще се играе на Олимпиящадион в Берлин, като феновете желаещи да гледат двубоя ще трябва да се бръкнат с от 9 до 25 евро, в зависимост от трибуната.

„Мачът срещу Ливърпул е важен за нас, да открием къде стоим като отбор в този момент. Техният отбор е пълен с играчи от световна класа и мачът ще бъде перфектна загрявка за новия сезон”, каза генералният мениджър на Херта Дитер Хьонес.

Треньорът на Домовчийски и компания Люсиен Фавр сподели, че е бил на стаж в Ливърпул и с удоволствие ще се изправи срещу мърсисайдците.

„Радваме се, че през нашия подготвителен период ще играем срещу Херта. Мачът е важна част от нашата подготовка за новия сезон”, каза мениджърът на Ливърпул Рафа Бенитес.

През това лято Херта окончателно откупи от Левски правата на Валери Домовчийски, който игра като преотстъпен на Олимпиящадион през пролетния полусезон и стана последният играч, вкарвал гол на легендата на Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия Оливер Кан.