ЦСКА заплашен от сериозно наказание
ЦСКА заплашен от сериозно наказание / cskabasket.net

Месец след като отнесе глоба от 1000 лева, след гостуването на ЛукОйл Академик в Правец на 2-ри февруари, ЦСКА е заплашен от доста по-сериозно наказание.

При първия случай дисциплинарната санкция бе въз основа на доклада на дежурния делегат – за хвърлен предмет на терена опасен за здравето на състезателите. Хвърлени предмети по игрището от червените фенове имаше и по време на домакинството на 1-ви март пак в дербито със студентите, а дисциплинарната комисия на баскетболната федерация ще се събере в четвъртък на 8-ми март за да разгледа ситуацията. Заседанието на комисията се забави, заради ангажименти на председателя Николай Въжаров, който бе извън страната.

ЦСКА е втори във временното класиране в мъжкия ни шампионат с 21 победи и 3 загуби, а лидер е ЛукОйл Академик с 1 поражение от 24 изиграни мача.

Все още не е ясно бъдещето на центъра Алвин Джоунс, който първо бе освободен от тима на ЦСКА, а после сам изяви желание да играе отново при червените. Ръководството на армейците очаква днес среща с родения в Люксембург американец, за да проведе последни разговори дали баскетболистът ще остане в ЦСКА, но при нови условия на договора.