Челси предлага рекорден договор на Лампард
Челси предлага рекорден договор на Лампард / netinfo
Ръководството на Челси е готово да предложи рекорден договор на Франк Лампард, за да го задържи в редиците си. Според медиите на Острова, шефовете на лондонския клуб са готови да дадат на звездата си седмична заплата в размер на 140 хиляди паунда, само и само да спрат евентуалния му трансфер в Интер.

Преговорите в момента между ръководството на Челси и Франк Лампард са в застой, но се очаква през следващата седмица решението му да бъде променено и той да парафира, но след като играчът се срещне с новия треньор Луиш Фелипе Сколари.

Ако двете страни си стиснат ръцете, Лампард ще стане най-високоплатеният британски играч. Към настоящия момент Джон Тери е с най-голяма заплата в Челси, а Михаел Балак и Андрий Шевченко взимат по 130 хиляди седмично.

В момента Лампард си почива на яхта по бреговете на Италия, но ще трябва да се прибере в Англия, за първата тренировка на тима в понеделник.

Преди около седмица бе разпространена информацията, че английският национал съвсем скоро ще подпише споразумение с „нерадзурите” за четири години на стойност 5,8 милиона лири на сезона. Тези слухове обаче не бяха потвърдени, а Жозе Моуриньо отхвърли това да се случи, поне през този трансферен прозорец.