Чех: Робиньо ще разбере, че е сгрешил след мача с Челси
Чех: Робиньо ще разбере, че е сгрешил след мача с Челси / netinfo

Вратарят на Челси Петър Чех изрази увереността си, че след мача на лондонския тим срещу Манчестър Сити този уикенд, бразилският национал Робиньо ще съжали искрено, че не е избрал да премине на „Стамфорд Бридж”.

В края на трансферния прозорец нападателят предпочете да премине в тима, закупен от арабския консорциум, пред този на Роман Абрамович.

„Сутринта Робиньо се врече в любов на Челси и заяви, иска да бъде част от нашия отбор, а вечерта подписа с друг клуб”, заяви пред Sky Sports News вратарят.

„Това е негово решение. Разбира се, той ще се постарае да се представи добре в Манчестър Сити в събота, но ние от своя страна ще му покажем, че неговият избор бе грешният”, допълни Петър Чех.

„Робиньо е чудесен футболист, от тези, които могат да впечатлят феновете, но не знам дали ще успее да се справи с напрежението”, добави Петър Чех.

Вратарят на Челси съжали за контузията, която получи Микаел Есиен и му пожела скорошно завръщане в игра: „Неприятно е, че той получи такава травма. Пожелавам му бързо възстановяване, защото се нуждаем то него.”