Боримиров отпада за Рапид, Жеан Карлос титуляр
Боримиров отпада за Рапид, Жеан Карлос титуляр / netinfo
Даниел Боримиров пропуска контролата срещу Рапид Букурещ поради контузия. Той тренира днес преди обяд малко, но усети напрежение в бедрото на десния крак и Станимир Стоилов реши да не рискува с включването му в мача. Неговото място в халфовата линия ще заеме Георги Сърмов.

Бразилецът Жеан Карлос ще излезе титуляр, след като днес направи пълноценна тренировка. Вчера имаше проблеми с левия крак и Стоилов изчака до последно, за да види дали ще е готов за мача. Така той ще играе в центъра на атаката, а Мария Огнянов отпада от титулярните 11.

Жоазиньо пък ще играе вместо Миро Иванов като ляв бек. Стоилов бе оставил за днес да реши кой от двамата да е титуляр. Така стартовите 11 за днес за мача с Рапид са: Петков, Миланов, който ще е капитан, Рабех, Томашич, Жоазиньо, Сърмов, Тасевски, Миро Иванов, Зе Соарес, Карлос и Николай Димитров.

Мачът с Рапид е от 15.15 часа на Градския стадион в Агия Напа.

Другата новина от тренировката е свързана с Лусио Вагнер, който днес тренира с топка. Близо два месеца той се възстановява от контузия и досега не му бе позволено да играе с топка. Лисо участва в двустранна игра с тези, които няма да играят срещу Рапид.