Бербо: Дори да бяхме загубили, нямаше да е фатално
Бербо: Дори да бяхме загубили, нямаше да е фатално / netinfo
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов бе в добро настроение след равенството 2:2 като гост на Черна гора в първа световна квалификация. Новото попълнение на Манчестър Юнайтед отказа да критикува, и помоли за позитивен подход към целия тим.

„През второто полувреме те ни оказаха по-голям натиск, ентусиазирани от публиката, от това, че е първи мач за тях като страна. Не е толкова зле, една точка, това е още началото. Първи мач, има още много мачове да играем. Дори и са бяхме загубили, нямаше да е фатално,” заяви Бербатов.

„Понякога неща опитат до индивидуалните качество и сега бяха тези на Благо. Затова сме отбор, когато аз нямам ден, някой друг да излезе и да реши мача. Отстрани да гледаш е най-лесно,” добави звездата на „трикольорите”.

„Ако някои си мисли, че не даваме всичко от себе си, е в грешка. Повече е негативизмът, нека гледаме позитивно. С 10 човека накрая натиснахме и ето се отбеляза Благо. А и да не забравяме, че Черна гора са един добър отбор,” каза още Бербо.

„Мартин липсва на целия отбор, но се надяваме, че за следващия мач ще е налице,” завърши капитанът.