Александър Томов: Никакво главозамайване
Александър Томов: Никакво главозамайване / netinfo

„Искам да призова всички фенове, които обичат ЦСКА, да дойдат в надежда другата седмица, за да подкрепят тима, не че считам мача с Локомотив за финал”, бяха първите думи на председателя на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов след днешната победа с 3:0 над Пирин.

„Въпреки днешната класическа победа, не бива да се главозамайваме, трябва да играем до последния мач, тъй като сме правили тази грешка преди. Доволни сме от днешния резултат. Сега е моментът да продължим в този дух”, добави той.

„Мисля, че стилът ни на игра днес, се доближава до онзи, върху който работихме в Испания, като цяло, мога да кажа, че сме близко, но все пак не е идеалният вариант”, коментира Томов.

„По отношение на предстоящата селекция, все още никакви имена не бива да се споменават, наблюдаваме доста играчи, както от нашия, така и от външни шампионати. Първо трябва да си осигурим шампионската титла, а след това да мислим за европейска перспектива. Ще има нова селекционна политика, независимо, че ще станем шампиони”, каза още „червения” шеф.

„Искам да знам какво е мнението на треньора, подкрепям го. Ние имаме по-голяма цел, след като станем шампиони, да представим България достойно в европейските турнири”, продължи Томов.

„Иска ми се да кажа, че сме шампиони по-бързо, 10 точки е много солиден аванс, но има и доста мачове до края на първенството, нека да вземем още няколко срещи и тогава ще сме по-спокойни. Искам два кръга преди края, на 7 май, за голямата ни годишнина, да сме шампиони”, добави председателят на Надзорния съвет на ЦСКА.

„Не смятам, че предишните мачове, са били слаби. Случват се тези неща. Важно е като цяло да върви отборът, все още ЦСКА няма загуба. В едно ръководство трябва да има стабилност, не трябва да се подаваме на напрежението. Момчетата днес си заслужиха пълната премия”, завърши Александър Томов.