Адриано: Липсва ми Италия, искам в Интер
Адриано: Липсва ми Италия, искам в Интер / netinfo
Адриано е готов да се върне в Интер в момента, в който приключи престоя му под наем в Сао Паоло – с края на Копа Либертадорес.

26-годишният нападател заяви, че проблемите му в личен план са приключили и изрази увереност, че все още може да помогне на „нерадзурите”, съобщава авторитетното издание „La Gazzetta dello Sport”.

„Липсва ми италианският футбол, приятелите ми, животът ми на Ботуша. Това е най-подходящото място за мен”, обяснява Адриано.

Императора” се представя отлично откакто играе за бразилския тим, след като записа на сметката си 11 гола от 17 мача, но все пак сподели, че бъдещето му е в Интер.

Кариоката” добави, че мечтае да формира нападателно трио в Интер заедно със Златан Ибрахимович и Марио Балотели.

„Марио винаги ми се обажда, а с Ибра имам много добри взаимоотношения. Искам да се върна в Италия колкото се може по-скоро, за да мога да убедя Роберто Манчини, че може да разчита на мен”, каза Адриано.

„Никога не съм се изказвал лошо срещу старши треньора на Интер – просто, че съм очаквал повече помощ и разбиране от него в трудните моменти за мен. Както и да е – ако той иска да остана на „Сан Сиро”, ще го направя. Искам да играя за Интер”, завърши нападателят на „нерадзурите”.