Мира Иванова и Лора Крумова
Мира Иванова и Лора Крумова / netinfo
Популярни гост-водещи и най-интересното от годината очакват зрителите в коледните издания на предаванията
В предколедния уикенд и празничните дни очаквайте специални издания на предаването „Събуди се" и сутрешния блок „Здравей, България“.

В събота в „Събуди се“ водещата Лора Крумова и нейните гости ще направят обзор на отминаващата 2017 г. Каква беше годината? Какво ни разсмиваше и какво ни разплакваше? Кой ни накара да се гордеем и какво ни накара да се замислим? Репортерите на NOVA ни припомнят последните 12 месеца, а последиците и уроците ще анализират политологът Татяна Буруджиева и социологът Евелина Славкова, Елена Поптодорова и анализаторът Кузман Илиев. Финал на годината ще сложат Милен Цветков и Любен Дилов - син.

В неделя очаквайте един от последните мохикани – учителя Теодосий Теодосиев или има място за Господ в храма на науката. Водещата Лора Крумова ще разговаря и с актьора Юлиан Вергов – извън правилата за добро поведение, за „Откраднат живот“ и още нещо.

В рубриката „Къси разкази“ Мария Йотова разказва историята на един професионален Дядо Коледа - да накараш децата на едно дигитално време да вярват в чудеса.

В студиото ще видите и Азис и неговия бенд на живо с песни за душата - в балканския мотел има място за всички ни.

Актрисата Катерина Евро застава пред камерата на NOVA в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо, за да разкаже за хубавите и тежките моменти в живота си.

От 25 до 27 декември, докато Виктор Николаев празнува Коледа, в "Здравей, България" влизат гост-водещи - водещата на Новините на NOVA Марина Цекова ще партнира на популярни личности в трите празнични дни.

Марина Цекова
netinfo

В понеделник, на Коледа, един от най-известните готвачи ще държи под око приготовленията за празника. Във вторник вниманието ни ще открадне създателят на един от най-успешните български сериали, a в сряда празничните дни ще завършат в компанията не на един, а на двама гост-водещи – зрителите ще бъдат с човека, който владее времето и с един от майсторите на комедията у нас.

Не пропускайте "Събуди се" в празничните събота и неделя с водещ с Лора Крумова от 8.00 до 10.00 ч. и „Здравей, България“ на 25, 26 и 27 декември от 07.00 ч. по NOVA.