„Съблечи се!“ на Камерна зала в Драматичен театър-Пловдив
„Съблечи се!“ на Камерна зала в Драматичен театър-Пловдив / Ваня Трингова, Дарик Пловдив
„Съблечи се!“ на Камерна зала в Драмата
74782
„Съблечи се!“ на Камерна зала в Драмата
  • „Съблечи се!“ на Камерна зала в Драмата

Второто ново заглавие на Драматичен театър-Пловдив за есенния сезон е комедия на ситуациите от Джо Ортън „Съблечи се!". Пиесата ще направи тази вечер своята българска премиера именно на фестивала "Сцена на кръстопът". Актьорският състав е от любимите пловдивски актьори Ивана Папазова, Алексей Кожухаров, Ивайло Христов, Троян Гогов, Венелин Методиев и младата Радина Думанян.

Посланието на пиесата е, че малките грешки на младини, имат големи последствия след години. Режисьорът на пиесата Красимир Ранков, разкри пред Дарик още за премиерата.

„Съблечи се!" е комедия с ярка драматургия, а сюжетът - забавен и объркан. Случките се разиграват в кабинета на психиатър, при когото върви интервю за работа. В историята се намесва и прелюбопитното минало на съпругата на психиатъра, както и на младата кандидат-секретарка. Спектакълът представя една абсурдна, смешно - тъжна действителност, поднесена с невероятно чувство за хумор.

Снощи, за 18-ти пореден път проф. Стефан Данаилов откри театралния фестивал, а първото заглавие от афиша бе продукцията на Драматичен театър -Пловдив „Сако от велур", под режисурата на Борис Панкин, с участието на Кръстю Лафазанов.

Чуйте повече в прикачения файл