Герасим Георгиев-Геро
Герасим Георгиев-Геро / NOVA
Първият епизод отчита значителна преднина пред конкуренцията
Премиерата на световния хит „Скрита самоличност“ завладя телевизионния ефир снощи и бе предпочетена от българските зрители. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден, веднага след централната информационна емисия новини на NOVA. Според официалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на първия епизод сред аудиторията в активна възраст (18-59 години) е 28,8%, а по същото време втората телевизия в класацията е с чувствително по-нисък резултат.

аудиторен дял
NOVA

Рейтинговите данни показват постоянно увеличаване на броя зрители, гледащи първия епизод на „Скрита самоличност“. В края на епизода, вече близо една трета от всички зрители от разглежданата аудитория, гледали телевизия по това време, са били свидетели на успеха на първия участник - Елена. Тя заложи на сигурната игра, отказвайки удвояване на сумата във втория етап, и завърши играта с печалба от 7 300 лв.

Интересът към формата е голям и сред потенциалните кандидати за участие и разпознаване. Само за първите часове след излъчване на премиерния епизод, нови 5 000 души се записаха за кастинг.

Тази вечер в опит да спечели 100 000 лв., следствието в „Скрита самоличност“ ще води Краси от Варна, който се занимава с авиационно управление на летателни апарати. Заедно с водещия Герасим Георгиев-Геро, ще разпознават новите осем мистериозни самоличности, сред които е и финалист в един от най-успешните кулинарни риалити формати на NOVA – Hell‘s Kitchen.

Гледайте „Скрита самоличност“ всеки делничен ден от 20:00 ч. по NOVA!