Спират водата в района на софийската улица Вишнева в петък
Спират водата в района на софийската улица Вишнева в петък / netinfo
Във връзка с реконструкция на уличен канал и водопровод по ул. „Вишнева” от ул. „Арх. Йордан Миланов до бул. „Св. Наум” и реконструкция на уличен канал по бул. „Свети Наум” в участъка от „Вишнева” до ул. „Света гора” в кв. „Лозенец” на 3 октомври от 9 до 21 часа ще бъде спряна водата по: ул. „Бряст”, ул. „Христо Смирненски”, ул. „Кр. Сарафов”, ул.”Арх. Миланов”; ул. „Презвитер Козма” между ул. „Йоан Екзарх” и бул. „Св. Наум”; ул. „Йоан Екзарх” между ул. „Презвитер Козма” и ул. „Света гора”; ул. „Света гора” между ул. „Бряст” и ул. „Кр. Сарафов”.

При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. „Вишнева” и бул. „Хр. Смирненски”.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.