/ NOVA
Шестата седмица на „Великият понеделник“ ще предложи две комедии – „Завръщането на Поли“ и „Негово превъзходителство Мистър Дънди“. Двете ленти се впускат в надпревара за зрителското одобрение, а изборът може да бъде направен на уебсайта https://greatmonday.bg.

Филмът, който се превърне във фаворит на киноманите, ще бъде излъчен на 7 август от 21:00 ч. по KINO NOVA.

В „Завръщането на Поли“ Рубен Фефър (Бен Стилър) е уредил добре живота и кариерата си с игра на сигурно. Той е специалист по минимализиране на рисковете – никакъв риск, никакви загуби. От своя страна, Поли Принс (Дженифър Анистън), ако не й провърви в нещо, винаги има друга възможност – нова работа, ново жилище, друг град. Докато случайността не среща Рубен и Поли на едно парти. Наскоро (и често) зарязваният от жените Рубен решава, че поне веднъж шансът може да бъде на негова страна. В запознанството с Поли може би се крие възможността отново да вкара живота си в релси.

Великият понеделник
NOVA

Вторият филм, който ще се бори за гласовете на публиката, е „Негово превъзходителство Мистър Дънди“. В комедията Пол Хоуган играе самия себе си. Пенсиониран в Ел Ей и в сянката на своя герой на Дънди Крокодила, Хоуган получава предложение от английската кралица да стане рицар. Но преди да приеме, той е въвлечен в поредица от комични скандали, които заливат клюкарските предавания и социални медии. Ще успее ли да опази репутацията си достатъчно дълго, за да съхрани наградата и достойнството си?

Великият понеделник
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg/. На 7 август, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.