/ NOVA
Зрителите могат да избират кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg
Четвърта седмица, изпълнена с опасни ситуации и комични моменти, предстои по KINO NOVA. Новите две предложения са филмите „Мошенички от класа“ и „Убийци“. Коя от лентите ще бъде излъчена на 24 юли от 21:00 ч., зрителите могат да изберат като гласуват на уебсайта https://greatmonday.bg.

В „Мошенички от класа“ бляскавата Джозефин Честърфийлд (Ан Хатауей) живее в разкошно имение във Франция. Тя печели парите си, мамейки лековерни богати мъже, които среща в казина от висок клас. При едно свое пътуване Джозефин забелязва австралийката Пени Ръст (Ребел Уилсън), която също мами мъже. Техните методи са различни, но и двете са изключително талантливи. Първоначално Джозефин решава да вземе Пени под крилото си и да я обучава, но това не продължава дълго. Двете решават да направят облог и първата жена, успяла да измъкне 500 000 долара от наивен технологичен милиардер (Алекс Шарп), ще спечели войната за територия.

Мошенички от класа
NOVA

Втората лента, която ще се бори за първото място, е „Убийци“. Във филма Джен Корнфелд (Катрин Хейгъл) опитва да се съвземе след тежка раздяла и не вярва, че някога отново ще се влюби. Младата жена се съгласява с нежелание да придружи родителите си до Френската Ривиера. Там среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър (Ащън Кътчър). Три години по-късно невъзможното й желание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат идеален живот. Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Буквално. Оказва се, че той е забравил да й спомене, че е международен шпионин...

Убийци
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 24 юли, в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.
 
NOVA