Всеки делничен ден от 13.30 ч. не пропускайте романтичните дестинации в ефира
С немски филми за любовта, истории за споделени чувства и вълнуващи пътешествия ще зарадва DIEMA FAMILY от днес почитателите на романтични заглавия – от 13.30 ч. всеки делничен следобед. Любовните приключения открива филмът "Лято в Португалия" днес от 13.30 ч. по романтичния канал. Малко след като пристига на летището в Лисабон, Лиане се озовава в прегръдките на непознат господин – и въпреки силната страст към съпруга й, с течение на времето неочакваната среща се превръща в неустоима любов.

филм
netinfo

Във вторник от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY е време за смяна на дестинацията с романтичното заглавие "Лято в Унгария" – младата фризьорка Доро напуска работа, но скоро след това получава предложение да се премести в салон в малко селце наблизо. Въпреки първоначалните колебания готова ли е на тази решителна промяна, тя толкова заобиква мястото, че е готова да прекара живота си там. "Лято в Амстердам" е романтичното предложение в ефира в сряда от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY. Увлекателният сюжет разказва за Миа, която 20 години по-късно решава търси детето си в Амстердам. Впоследствие тя не само се среща със сина си Матиас, но и се влюбва в баща му Ян, без дори да подозира кой всъщност е той. 

филм
netinfo

В четвъртък от 13.30 ч. в любовни изпитания се впуска и Йете в романтичния филм "Лято в Исландия". След смъртта на леля си тя заминава за Исландия, за да изпълни последното й желание. Йете трябва да намери точното място, където да разпръсне праха й, но в действителност тя намира много повече в лицето на десет години по-младия Андри. Страстната кулминация тази седмица бележи романтичният филм "Лято в Гърция" в петък от 13.30 ч., когато Янис помага на Рийке да се справи с всички неуредици по време на престоя си в Атина.

Какво ни вдъхва смелост и помага на любовта да разцъфти? И кога сме готови да се впуснем в нови житейски пътешествия? Не пропускайте романтичните филми всеки делничен следобед от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY.