Ким Кардашиян
Ким Кардашиян / NOVA
Не пропускайте старта и на романтичния сериал „Любовта не разбира от думи” от 17.00 ч.
Едно от най-популярните риалити шоута в света ще направи своя дебют в българския ефир на 13 април в 19.00 ч. Зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да проследят живота най-обсъжданото семейство в Холивуд с епизодите на “Животът на Кардашиян” всяка събота и неделя. Вълнуваща романтична история пък ще спечели сърцата на зрителите преди това с премиерния сериал „Любовта не разбира от думи“ в 17.00 ч. В него два напълно противоположни свята ще се преплетат, а зрънцето, което ги обединява, ще бъде именно любовта.

Животът на Кардашиян
NOVA

Всяка събота и неделя от 19.00 ч. на показ ще излязат бракове, раздели, бебета и изграждането на медийни и модни империи в световния хит „Животът на Кардашиян“. Риалитито проследява живота на звездното семейство, докато членовете му търсят слава, богатство и домашен лукс. Главните герои в поредицата са любимите по цял свят сестри Кардашиян – Ким, Клоуи и Кортни, както и техните полусестри Кендал и Кайли Дженър. Те ще покажат на зрителите на DIEMA FAMILY в дълбочина своето необикновено ежедневие.

Риалити шоуто „Животът на Кардашиян“ носи на своите герои многомилионна вярна публика, която стои неразделно до тях и става част от живота им ежедневно в социалните медии. В интервю Сюзан Колб, президент на известната американка телевизия Е!, казва за фамилия Кардашиян, че „в своята същност те са невероятно обвързано, любящо, голямо семейство, което живее изключителен живот“.

Романтичната комедия “Любовта не разбира от думи” пък ще проследи живота на младата Хаят - всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY. Момичето, наскоро завършилo университет и тъкмо пристигнало в големия град, мечтае да намери работа, за да не се наложи да се върне в родното градче и да се омъжи за избран от майка ѝ мъж. Докато се явява на различни интервюта, Хаят се сблъсква с млад и високомерен мъж на име Мурат, но съдбата отрежда това съвсем да не бъде тяхната последна среща. Поредица от грешки и препятствия ще създадат сложни отношения между нея и богатия наследник Мурат, и двамата ще осъзнаят, че са събрани от неразрушимия мост на любовта.

Любовта не разбира от думи
NOVA

Главните роли заслужено са поверени на талантливите актьори Бурак Денис и Ханде Ерчел, чиято химия пред камерата е очевидна. Ролите на Мурат и Хаят толкова им прилягат, че младите звезди са определяни като съвременните Кадир Инанър и Тюркан Шорай. Сериалът е дебют за режисьора Мюге Угурлар и й носи награда за най-добра режисура през 2017 г.

Животът на Кардашиян
NOVA

Как изглежда светът на богатите и известните и защо любовта не разбира от думи? Не пропускайте да разберете отговора всяка събота и неделя от 13 април в „Животът на Кардашиян“ от 19.00 ч. и „Любовта не разбира от думи“ от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY.