/ netinfo
Въпреки тенденцията в световен план все повече хора да живеят без брак – или пък може би точно заради това, романтичните предложения и жестове между хората привличат вниманието и вдъхват надеждата, че любовта все още е светлината в живота ни.

Понякога дори в буквалния смисъл на думата!

Важните лични събития за всеки човек са различни, но за някои всички сме на едно мнение – намирането на сродна душа, с която да споделиш живота, стремежите, дома и душата си, е нещо, за което повечето от нас мечтаят с цялото си сърце. А когато намериш този най-специален човек, няма нищо по-естествено от това да му отправиш романтично предложение да остане с теб, за да извървите заедно пътя си напред.

На тази безпогрешна стратегия заложи и младият пловдивчанин Александър, който направи съвършено необикновено предложение на любимата си Катя. Именно с тази благородна цел цял жилищен блок в Града под тепетата потъна в тъмнина, а след това, използвайки силата на светлината, апартаментите в него изписаха една по една буквите на заветното ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН.

Впечатляващото видеото вече обиколи социалните мрежи (вижте тук) и още един път показа, че романтиката в живота ни е всичко друго, но не и отмряла.

Разбира се, както зад всяко друго успешно начинание, и зад това стои добра подготовка и планиране. Така, подкрепен от верни приятели и сподвижници, Сашо успява да планира и реализира успешно една от най-големите си мечти!

Разбира се, остава само още една важна задача - да убеди Катя да отиде с него, в уречената вечер, на тайнствено място и с тайна цел – а там, пред очите ѝ, лампите на блока изписват най-романтичното послание от нейния любим.

И, ако сълзите вече са замъглили зрението ви, а все още не знаете най-важното – да, отговорът на горещата любовна молба е утвърдителен!!

Екатерина и Сашо се запознават още в гимназията и оттогава са неразделни – вече над 8 години. 25-годишната му сродна душа е била единственото момиче в класа в техническото училище, което и двамата посещават. Сега младата жена е инженер, но има сериозни познания и интереси в областта на психоанализата, а хобито ѝ е фотографията.

В името на любовта към Сашо, приема присърце и неговото любимо занимание в свободното време – планинарството, а най-голямата ѝ мечта е да открие приют за животни.
 
Още нестандартни предложение за брак:

Българин се гмурнал на 6 метра под водата, за да направи предложение за брак (ВИДЕО)

Романтичен мъж предложи брак на половинката си в балон над София

Англичанин предложи брак от корицата на списание (СНИМКИ)