Певецът разказа за големия си концерт в Зала 1 на НДК
Музикантът и жури в музикално шоу №1 X Factor Любо Киров гостува в студиото на "На кафе" при Гала и Стефан, където сподели емоциите след големия си концерт в НДК и за щастието от публикуването на неговата песен "Знам" в учебниците по Музика за 9 клас. Освен това певецът разкри детайли за бъдещите си музикални планове.

"Не съм вярвал, че ще се случи подобно нещо. Щастлив съм за българската музика, не само за себе си. Видяхме това, което се случи на концерта и разпродаването на билетите предварително. Преди 16 години имаше хора, които се кълняха, че такова нещо никога няма да се случи. Аз пък винаги съм бил позитивен и знам, че нашето поколение има талант" - сподели Любо Киров. 

"Често казвам, че другите хора вярват много повече в мен, отколкото аз самия. Те ми помогнаха да взема решението за нов албум и нова музика. Скоро започваме работата с Ангел Дюлгеров и Живко Петров, правим новия албум и смятаме да резервираме "Арена Армеец". Това е новина!" - разкри музикалните си планове за 2018 година певецът.

Феновете, които са изпуснали големия концерт на Любо Киров, ще могат да го видят в ефира на NOVA.

Какво още разказа Любо Киров в студиото на "На кафе" може да видите във видеото.