Преди дни изпълнителят навърши 45 години
“Групите в X Factor се справят страхотно тази година. Тази вечер имаме голям концерт. Подбрали са страхотни песни и са се подготвили. Много съм щастлив, защото винаги досега е била подценявана тяхната категория. Ще се радвам, ако група спечели тази година, тъй като ще разчупим статуквото и ще покажем, че групите имат бъдеще в музикалния бизнес в България”, сподели Любо Киров в “Събуди се”.

"Големият лукс в моя живот е, че правя това, което искам. Благодаря на Господ, че ми е дал шанс да правя това, което обичам, а не нещо, което не ми приляга", разказа певецът. 

"Мисля, че съм в един от най-добрите моменти в живота си", допълни изпълнителят, който преди дни навърши 45 години. 

Освен че е ментор на категория Групи в X Factor, Любо Киров се подготвя за големия концерт "Знам", който му предстои на 10 ноември в Зала 1 на НДК. "Билетите са разпродадени. Постоянно ми се обаждат да ме питат за места, но не мога да направя втора зала 1", пошегува се певецът

Любо Киров
netinfo

Целия разговор на Любо Киров с Василена Гръбчева гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте да видите как ще се представят групите в големия хелоуински концерт на X Factor тази вече от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.