Любо Киров превърна дома си в репетиционна (ВИДЕО)

Тази неделя менторът ще избере финалистите в категория Групи, които ще се отправят към първия лайв концерт на 22 октомври

Тази неделя менторът ще избере финалистите в категория Групи, които ще се отправят към първия лайв концерт на 22 октомври
Любо Киров отново се качва на голямата сцена в Зала 1 на НДК, за да представи новия си албум "Знам - най-доброто от Любо Киров".

Миналогодишният му успешен концерт в НДК се превърна в  поп-събитието на годината. По време на гостуването си в "Здравей, България" певецът издаде само част от трескавата подготовка за концерта. На емблематичната дата 10 ноември той ще се качи на сцената с музикантите: Живко Петров, Калин Вельов, Ангел Дюлгеров и Ивайло Звездомиров.

"За един изпълнител е изключително приятно да събере публика в такава зала. Най-добрите неща през последните 17 години ще прозвучат в нов аранжимент заедно със специални гости", загатна поп певецът.

„Репетираме усилено. Къщата ми е превърната в репетиционна“, каза още той.

Освен с подготовката за концерта певецът, който е част от журито на музикалното шоу X Factor, ще избере финалистите в категория Групи, които ще се отправят към първия лайв концерт на 22 октомври

"Надявам се да счупим статуквото и тази година група да спечели X Factor. Групите са по-труден формат, изисква се доста повече усилия, тъй като се работиш с няколко души едновременно", разказа Любо Киров

Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA, зрителите ще видят и решенията на ментора в изграждането на отбора за първия лайв концерт на 22 октомври. "В Къщите на съдиите става голямото пресяване. Възхищавам се на новото поколение в X Factor – талантливи млади хора, които знаят какво искат да правят. С радост подкрепям такива личности", сподели изпълнителят.

Един от критериите му в избора на участници ще бъде именно личния опит и участието му в банда: "Харесваше ми да съм в група, отговорността е някак споделена. Когато станах самостоятелен изпълнител, разбрах колко е сериозно да поемеш отговорността сам".

Не пропускайте първия лайв концерт на 22 октомври от 20.00 ч. само в ефира на NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.