Статус: Обвързани
Статус: Обвързани / NOVA
„Пъзел: Похитени“, „Следвай ме“ и „Килерът“ ще приковават вниманието на феновете
Тази есен Vbox7 категорично ще бъде предпочитаното онлайн място за видео забавление с хитови уеб сериали, мащабни нови продукции и интересни поредици. Изненадващи обрати, вълнуващи завръзки, неочаквани препятствия и нови хоризонти за дигиталното забавление очакват феновете през новия сезон.

Сред големите изненади безспорно ще бъде най-мащабният уеб сериал, реализиран у нас до момента – екшън-трилърът "Пъзел: Похитени". В спиращата дъха поредица феновете ще станат свидетели на заплетени сблъсъци и сюжетен пъзел, които ще държат в напрежение до последната минута и са гаранция за качествено дигитално екшън забавление. Главните роли са поверени на звездите Асен Блатечки и Бойко Кръстанов, а сценарият е дело на екипа, работил по екшъна „Под прикритие“ и романтичния „Дъвка за балончета“. Премиерният първи епизод ще прикове вниманието във Vbox7.com през октомври.

Бойко Кръстанов
NOVA

След като спечели цели три статуетки на първото издание на наградите „NOVA подкрепя българските филми“ и бе номиниран в два от най-престижните европейски фестивала, тоталният фаворит на тийнейджърите „Следвай ме“ ще завладее Vbox7.com през септември с премиерен четвърти сезон. Любимците от поредицата ще се изправят пред редица изпитания в опит да намерят себе си, а компания на приятелите ще прави атрактивна нова героиня. Ще има ли хепи енд за Изабела и Ники, не пропускайте новите епизоди на „Следвай ме“.

Следвай ме
NOVA

С вълнуващ нов сюжет и мистични тайни се завръща първият български мистъри уеб сериал „Килерът“, който само за месец събра над 3 милиона гледания онлайн. Новият сезон на продукцията, чийто режисьор е Ники Илиев, ще разкрие какво се случва с героите след препятствията в първите епизоди, а килерът ще вземе нова жертва. Коя ще бъде тя, не пропускайте драматичния обрат във втория сезон на мистъри поредицата.

Килерът
NOVA

Есента носи и много любовни вълнения с новия уеб сериал „Статус: Обвързани“. Сюжетът проследява взаимоотношенията между млада двойка, а първият епизод ще зарадва феновете през септември. И още от любовния фронт - вторият сезон на „10 първи срещи“ се завръща с отговор на въпроса какво се случва между Теа и Ангел. Вълната на есенния романс продължава с нов сезон на дейтинг шоуто „Сладки свалки“, а Дани Петканов ще подели ролята на водещ с красивата си съпруга Александра.

На кулинарна вълна през септември ще ни пренесе поредицата „VIP хапка“, в която родни звезди ще споделят любимите си рецепти. За модните тенденции при прическите този сезон ще разберем от топ коафьора Ивайло Колев в третия сезон на Hairmaster. Пред нови предизвикателства ще се изправят атрактивните Габи и Криси, които отново влизат в ролята на „Принцеси под прикритие“. С нов сезон се завръща и автомобилно шоу „Авто Банда“, в което експерти ще говорят за предимствата и недостатъците на най-популярните автомобили у нас.

Мона
NOVA

Не пропускайте всички любими хитови сериали и вълнуващи нови продукции само във Vbox7.com.