Елена Поптодорова, Ники Кънчев и Хилда Казасян в Комбина
Елена Поптодорова, Ники Кънчев и Хилда Казасян в Комбина / netinfo

Различната гледна точка на провокативни популярни личности, ексклузивни теми и въздействащи разкази очакват зрителите в Комбина - тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова ще отвори дома си в София за екипа на Комбина. Готова ли е да се завърне в българската политическа действителност и какви предложения е получила? В ексклузивно интервю за Комбина тя ще разкрие какви са приликите и разликите между американските и българските избори и любопитни подробности за срещата си с Доналд Тръмп.

Едно от най-популярните телевизионни лица на България Ники Кънчев ще бъде гост в Комбина тази седмица. Ще го видим в една различна роля, защото освен известен водещ, той е и мъж с кауза. Ники Кънчев участва в различни благотворителни прояви, но това, което прави всяка година по едно и също време, е благотворителният търг по Дарик Радио в помощ на недоносените деца на България.

Джаз певицата Хилда Казасян ще се върне назад във времето, за да ни срещне с музиката на легендарния Вили Казасян. Какво е да си дъщеря на Маестро Казасян - неразказвани до момента истории от детството на известното семейство броени дни преди концерта в негова памет.

Зрителите на Комбина ще надникнат зад кулисите на още един концерт. Този път Краси Боев ще се разходи зад сцената на препълнената зала „Арена Армеец" за концерта на Веселин Маринов. Защо дъщерята на Веско Маринов е най-големият му фен и кои са най-запалените му почитателки - гледайте в Комбина.

В късите разкази на Мария Йотова ще видим продължението на една история, която започва като сватба в село Рибново и ще завърши по улиците на София. Как едно момиче сменя шалварите с дънките заради големия град, за силата на традициите и първата брачна нощ...

Миролюба Бенатова представя тази неделя в Комбина историята на българите, които живеят в Лондон. И разказва какво е общото между камериерките и библиотеката.
Лора Крумова, Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев в Комбина - неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.